A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТ ПРО ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ ТА ОБГОВОРИЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 11.10.2021 12:51
Кількість переглядів: 348

11 жовтня міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів Городищенської міської ради.

Про епідситуацію щодо рівня захворюваності на COVID-19 та хід вакцинальної кампанії поінформувала  в.о. головного лікаря КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради Галина Задорожна.

Про виконання доручення міського голови щодо організації роботи з відлову та стерилізації бродячих собак доповів головний спеціаліст відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Сергій Чуй.

Про використання земельних ділянок  в адмінмежах с. Валява доповів головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування Надія Кулик.

Інспектор відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування Городищенської міської ради Ольга Бабич поінформувала про ситуацію зі сплати земельного податку станом на 10 жовтня цього року.

Про забезпечення одиноких громадян похилого віку паливом та продуктами першої необхідності, збереження їхнього життя і здоров’я протягом опалювального періоду 2021-2022 років доповіла директор КЗ «Городищенський ЦНСП» Людмила Буджерак.

 

За підсумками координаційної наради керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету та виконавчих органів ради були дані відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь