Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ РОЗГЛЯНУЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 04.10.2021 10:32
Кількість переглядів: 331

4 жовтня міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів Городищенської міської ради.

Про епідситуацію щодо рівня захворюваності на COVID-19 та хід вакцинальної кампанії поінформувала  в.о. головного лікаря КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради Галина Задорожна.

Директор КП «Комунальник» Віктор Труш доповів про організацію поховань на території громади, санітарний стан міських та сільських кладовищ.

Про використання земельних ділянок  в адмінмежах с. Хлистунівка розповіла головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування Марина Луценко.

Головний спеціаліст відділу земельних відносин, екології та раціонального природокористування міської ради Сергій Іваненко доповів про стан територій, об’єктів природо-заповідного фонду та проведення заліснення малопродуктивних земель Городищенської територіальної громади.

Про стан виконання доручень щодо використання земельних ділянок, які знаходяться під обєктами торгівлі за адресами: вул. Миру, 50 та 127 поінформувала заступник міського голови Наталія Сенкевич.

 За підсумками координаційної наради керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету та виконавчих органів ради були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь