A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ШАНОВНІ БАТЬКИ-УСИНОВЛЮВАЧІ, ПРИЙОМНІ БАТЬКИ, БАТЬКИ-ВИХОВАТЕЛІ!

Дата: 30.09.2021 08:54
Кількість переглядів: 527

30 вересня, у День святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, в Україні відзначають  День усиновлення. Він є символом милосердя і добра стосовно людей, а ці  імена уособлюють головні християнські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, здатного безкінечно любити, вірити та давати надію.Фото без опису

Це надзвичайно тепле свято для всієї нашої громади і насамперед  для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Батьківство – це велике щастя і, разом з тим, велика жертовність. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині радість. Це горе, поділене на кожного члена родини, та щастя, помножене на всіх.

Батьки-усиновлювачі, прийомні батьки, батьки-вихователі,опікуни  та піклувальники вселяють у дитячі душі й серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним.

Щиро вітаємо й пишаємося родинами, які усиновили дитину-сироту, виховують дітей, позбавлених батьківського піклування. Віримо, що батьки й діти, яких звела доля, будуть щасливими.

У цей  день говоримо слова вдячності всім, чия наполеглива праця та активна суспільна позиція допомагає розв’язати проблеми дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Родинного вам затишку, здоров’я, щастя та Божої ласки!

Міський голова,

голова органу опіки та піклування                 Володимир МИРОШНИК

              

 

Щиро   вітаю з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята, – усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, працівників служби у справах дітей, центру  надання соціальних  послуг , але найбільше – тих донечок і синів, які знайшли своїх батьків в усиновленні. Вітаю всіх, хто вчора, а може, рік чи два, чи багато-багато років тому усиновили дитину.

Бажаю кожному з вас затишку рідного дому, теплих стосунків, розуміння, підтримки один одного,  здоров’я і натхнення, хай здійснюються всі задуми,  найзаповітніші ваші бажання.

Велика вдячність всім, не байдужим до дитячої долі. Звертаюся до жителів нашої громади, які замислюються над усиновленням дитини: не вагайтеся, зробіть цей крок, візьміть дитину в родину, адже  немає нічого прекраснішого у світі за її радісний  сміх та щасливі очі.

І нехай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди оселяться щастя, добробут та родине благополуччя!

Начальник служби у справах дітей                    Оксана  КРАВЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь