A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА СЕСІЇ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ ПРО ДОСТРОКОВЕ ПРИПИНЕННЯ ПОВНОВАЖЕНЬ СЕКРЕТАРЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.09.2021 20:24
Кількість переглядів: 1102

23 вересня міський голова Володимир Мирошник провів 11  сесію Городищенської міської ради VIII скликання.

Під час засідання у відповідь на пропозицію депутатів було проведено таємне голосування та прийнято рішення висловити недовіру й достроково припинити повноваження секретаря Городищенської міської ради Павла Голуба.Фото без опису

Розглянули питання внесення змін до рішення міської ради від 07.12.2020 №2-9/8 «Про утворення постійних комісій міської ради восьмого скликання та затвердження їх складу».

Депутати заслухали виступ керуючої справами міської ради Оксани Сенецької щодо утворення та ліквідації старостинських округів на території Городищенської міської територіальної громади й підтримали внесення змін до рішення міської ради 07.12.2020 № 2-21/8, а саме: відповідно до чинного законодавства, ліквідувати Цвітківський, Калинівський та Ксаверівський старостинські округи  і створити один – Цвітківський із центром у смт Цвіткове у складі зазначених вище населених пунктів.

На сесії було внесено зміни до рішень міської ради від 08.04.2021 № 6-7/8 «Про внесення змін до структури та штатного розпису виконавчого комітету Городищенської міської ради», від 25.06.2021 № 8-3/8 «Про створення Городищенського  закладу     позашкільної     освіти  «Центр дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради Черкаської області», від 23.12.2020 №3-36/8, від 25.05.2021 року №7-196/8 та№7-183/8.

Надано дозвіл виконавчому комітету Городищенської міської ради на списання комунального майна.

Депутати прийняли рішення про розробку детального плану території кварталу в межах забудови колишньої районної лікарні по вул. Героїв Чорнобиля м. Городище.

Розглянули кадрові питання: про приведення рангів посадових осіб місцевого самоврядування у відповідність до чинного законодавства,  погодили структуру та штатний розпис КНП «Городищенське МО» Городищенської міської ради.

Прийняли рішення, що стосувалися земельних відносин. Зокрема, про розірвання договору оренди землі з ТОВ «Виробничо-торговою компанією «Промінвестгруп», укладення договору оренди земельної  ділянки  по вул. Г.Чорнобиля, 5, м. Городище, з ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», надали дозволи на розроблення проєктів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, затвердили проєкт із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «СУВІТ Л.Т.Д» по вул. Толстого, 4, м. Городище, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та визначення кадастрового номера, проєкти із землеустрою щодо  відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення із земель комунальної власності у власність для ведення особистого селянського господарства,  технічну документацію із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) тощо.

Прийняли звернення депутатів Городищенської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення та щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.

Депутати затвердили протокол засідання аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації Городищенської міської ради та умов продажу об’єкта малої приватизації, розглянули питання приватизації об’єкта комунальної власності нежитлової будівлі по вул. Чорновола В’ячеслава, 2, м. Городище шляхом викупу орендарем.

Сесійний день видався досить насиченим, адже на порядок денний було винесено більше ста питань. Але всі їх розглянули та прийняли відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь