A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора коммунального некомерційного підприємства «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради

Дата: 20.09.2021 14:20
Кількість переглядів: 799

Відповідно до розпорядження міського голови від 20.09.2021р. № 225 «Про оголошення конкурсного відбору претендентів на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради», розпорядження міського голови від 20.09.2021 р. № 226 «Про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради,  оголошуємо про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. №1094  «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» ( в новій редакції):

Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я становить шість – дев’ять осіб.

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

  • представники Городищенської міської ради, її виконавчих органів;
  • представники трудового коллективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;
  • представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури міському голові, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подавати до кабінету загального відділу виконавчого комітету Городищенської міської ради на ім’я міського голови шляхом реєстрації вхідної кореспонденції, за адресою: площа Миру, 8, м. Городище.

Тел. для довідок (04734)-2-25-69

Пропозиції приймаються протягом 15 днів з моменту оприлюднення данного оголошення, до 04 жовтня 2021 року (включно).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь