A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗМАГАЛИСЯ ВЕТЕРАНИ ФУТБОЛУ

Дата: 19.09.2021 14:35
Кількість переглядів: 266

У суботу, 18 вересня, на стадіоні «Цукровик» відбулося чергове футбольне свято, адже кожна гра стає дійсно подією, на яку збираються не лише вболівальники,а й люди, далекі від спорту. Відколи тут провели реконструкцію, і в будні, і у вихідні вирує життя. Цього разу товариську зустріч провели з нагоди прийдешнього Дня міста, який відзначатимуть наступного тижня.

Похмурий дощовий день не завадив зійтися у двобої командам ветеранів – ФК «Цукровик» та ФК «Садівник». За видовищними матчами, де за перемогу боролися чоловіки, для яких футбол став не просто захопленням, а способом життя не на роки,а цілі десятиліття, із захопленням спостерігали глядачі різних поколінь. Зустріч завершилася нічиєю – 1:1, але задоволення подарувала величезне як футболістам,так і їхнім вболівальникам.

Традиційно, капітани команд отримали короваї, які вручили учениці дитячої школи мистецтв (керівник Кристина Биба), а працівники культури Городищини підготували концертну програму «Футбол єднає покоління». Фінальним акордом стала ретро дискотека «DJ  Марафон збирає друзів», яку провів директор Дирдинського ЦКД Олександр Марченко.

Спортивний захід організовано за підтримки Городищенської міської ради,спонсорів Петра Нечитайла, Олександра Козелецького, Володимира Охріменка,Романа Козюри, Сергія Петренка, Олексія Іванченка, Олександра Орла, Віктора та Валерія Гав.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь