A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У МІСЬКІЙ КНИГОЗБІРНІ ВІДКРИЛИ «ГОРОДИЩЕ ВOOKНUB»!

Дата: 18.09.2021 10:13
Кількість переглядів: 321

Це сучасний та комфортний, культурний простір для дітей і молоді нашої громади. Місце, де можна вчитися, розважатися, обмінюватися ідеями та спілкуватися!

Втілення ініціативи стало можливим завдяки перемозі проєкту «Городище ВоокНub» КЗ «Городищенська публічна бібліотека ім. В. Симиренка Городищенської міської ради» (директор Людмила Ровінчук) у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!», який реалізовує Благодійний фонд «МХП – Громаді», та за великої підтримки і співфінансування Городищенської міської ради, завдяки допомозі партнерів, друзів, меценатів та злагодженій роботі колективу бібліотеки!

17 вересня на відкриття завітали почесні гості: перший заступник міського голови Олександр Біба та заступник міського голови Андрій Оверченко, а також менеджер Благодійного фонду «МХП – Громаді» Сергій Халупінський, партнери та друзі бібліотеки.

Ідейний натхненник проєкту, член громадської організації «Діями об’єднані» Олександр Скалига, у рамках Черкаського книжкового фестивалю, запросив на відкриття «Городище ВоокНub» дитячих письменників-гумористів  Володимира Ткаченка та Ігоря Коваленка.

Благодійни     й фонд «МХП – Громаді» профінансував придбання та встановлення кондиціонера і крісел-мішків. Частка співфінансування від громади 50 000 грн, які витратили на сучасні меблі, ледосвітлення, жалюзі, матеріали для ремонту приміщення та самі ремонтні роботи.

Підтримали проєкт міський голова Володимир  Мирошник, його перший заступник Олександр Біба, заступник Андрій Оверченко, спеціаліст міської ради Олексій Атаманенко, сектор культури на чолі з Наталією  Салій, відділ освіти (завідувачка Наталія Жовталюк), колектив міського Палацу культури ім. С.С.Гулака-Артемовського (директор Павло Луньов).

Працівники бібліотеки вдячні художнику МПК Олександру Козубенку, працівниці бригади благоустрою Олені Скопець, Олександру Вовку й Івану Ткаченку (КП «Комунальник»), Олександру Говрасу (відділ освіти), місцевим підприємцям  Геннадію Романенку та  Віталію Шевченку.

Завдяки підтримці депутатів Городищенської міської ради  Ярослава Чернова (перерахував 3000 грн), Олександра Назарова та городищан Андрія Биби, Василя Кравченка, Олени Василенко, Олександра Скалиги  стало можливим втілення в життя проєкту «Городище ВоокНub», зокрема  придбано кулер. Депутат міської ради, генеральний директор агрофірми «Шульц» Олександр Лупашко профінансовав виготовлення та встановлення жалюзі в суміжних кімнатах на 9400 грн. Добрі справи єднають нашу громаду, додають віри в краще майбутнє!

Першими відвідувачами «Городище BookHub» стали учні 4-го класу Городищенського закладу загальної середньої освіти І ІІІ ступенів №3 (класний керівник Тетяна Швець), які захопливо слухали та спілкувалися з поетами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь