A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Увага! Всеукраїнський благодійний онлайн-форум для управлінців середньої та вищої ланок підприємств та організацій Intellectual Online Ironman - «Управлінські рішення в сучасних умовах»

Дата: 02.09.2021 13:42
Кількість переглядів: 749

        З метою посилення економічного розвитку керівників підприємств та організацій України, а також формування ефективної моделі працевлаштування інвалідів, Громадськими організаціями Rotary Club Lviv Innovational та «Всеукраїнською Асоціацією Керівників Бізнесу» ініційовано проведення Національного Благодійного онлайн форуму Intellectual Online Ironman - «Управлінські рішення в сучасних умовах», в якому можуть бути учасниками і підприємці Черкащини.Фото без опису

        Метою Благодійного Форуму є залучення коштів на працевлаштування та розвиток молодих людей з інвалідністю - створення віддалених робочих місць, навчання та допомога у розвитку. Ми прагнемо значно покращити ставлення українських керівників до власного управлінського розвитку та працевлаштування людей з інвалідністю.

Контактною особою даного проекту виступає - Менеджер проекту - Назар Мазур, тел.: 0961365527.

          Стартує подія з 2 листопада 2021 року та триватиме до 16 лютого 2022 року. Онлайн-трансляції в зазначені терміни відбуватимуться щодня з 19.00 до 21.00. Цей глобальний благодійний проєкт покликаний на якісну взаємодію між підприємцями та слухачами форуму. Адже, кризові часи в бізнесі створені для того, аби зуміти вчасно зупинитися та спрямувати власний вектор в той бік, який допоможе не лише врятувати бізнес, а й покращити його. Спікери в онлайн-зустрічах, які триватимуть 100 днів дискутуватимуть про такі важливі теми:

- сучасні стратегії розвитку;

- процесне та проектне управління;

- операційне управління організацією;

- фінансові та стратегічні рішення;

- стратегічний та операційний маркетинг;

- корпоративна культура;

- партнерство у бізнесі;

- організація систем продажів;

- піар та медійний супровід;

- юридичні рішення;

- побудова сучасних бізнес-систем; 

- управління та розвиток персоналу.

Онлайн-форум дасть можливість спілкування, обміну досвідом та важливої інформації. Експерти розкриватимуть власні секрети ведення бізнесу в кризові часи та навчатимуть цьому слухачів.

Поряд з професійною метою форуму організатори не забувають й про благодійність. Усі кошти від продажу квитків на участь у форумі буде спрямовано на підтримку молоді з інвалідністю, а саме створення віддалених робочих місць з подальшим навчанням та працевлаштуванням. Метою цієї благодійної акції є зміна ставлення українських керівників до культури працевлаштування людей з інвалідністю.

Дізнатися більше: https://uabl.org/vseukrainskyi-blahodiinyi-onlain-forum/?fbclid=IwAR3DWMI4rLWXYJPw9yCeB8FfQyOPrmysCpZHFN4GyDtwkUso4hgiWXip3zo

Зареєструватися:  https://www.rotary-innovational.com/?fbclid=IwAR1prP8lH2xQG0lQ_df7Cw9g5bS_98DG_eOf7l1IKeskgeFC8AlOYzFL76s

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь