A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

МОЛИМОСЯ І СХИЛЯЄМО ГОЛОВИ У СКОРБОТІ: У ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

Дата: 29.08.2021 15:26
Кількість переглядів: 301

29 серпня по всій Городищенській територіальній громаді відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України,які загинули в боротьбі за незалежність.

У м. Городищі приспустили Державний Прапор, схилили голови у скорботі під час загальнодержавної хвилини мовчання. Урочистою ходою пройшли до памятного знаку Героям Небесної Сотні, де відбувся мітинг та молебень за загиблими. На знак пошани учасники зібрання поклали квіти до меморіалу та памятного знаку воїнам АТО.

Міський голова Володимир Мирошник, його заступник Андрій Оверченко,керівник апарату Оксана Сенецька, директор КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради Людмила Буджерак, учасник бойових дій АТО /ООС Олег Терещенко  та депутат міської ради Віталій Гейко побували на цвинтарях, де поховані герої, які віддали своє життя за суверенітет України, поклали квіти до могил.

До меморіальних заходів долучилися всі населені пункти територіальної громади.

Напередодні, за дорученням міського голови, його заступник Андрій Оверченко, депутат міськоії ради Віталій Гейко та директор КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Людмила Буджерак відвідали дітей із сімей загиблих в АТО. Вручили одяг, взуття та канцелярські набори до нового навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь