A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ОДНІ БУДУЮТЬ, А ІНШІ – РУЙНУЮТЬ…

Дата: 28.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 313

Цієї ночі трапилися дві події, які змусили засумніватися в порядності деяких городищан. Прикро визнавати, але поки одні працюють для людей,інші зводять нанівець усі спроби прикрасити місто та зробити його комфортним.Фото без опису

Цієї ночі зі сміттєвого контейнера , який знаходиться на розі вулиць Водоп’янова та Маресьєва, поцупили колеса. Мабуть, хтось вирішив собі возика полагодити за рахунок комунального майна. Уже придбали нові колеса, щоб оперативно полагодити контейнер, але це коштувало немало-небагато, а пів тисячі гривень. 

Біля пам’ятника Семену Гулаку-Артемовському цієї весни поставили  лавочки, які стали окрасою міста. При встановленні їх заанкерили. Але недовго вони тішили жителів та гостей Городища. Цього ранку перехожі побачили сумну картину: лавочки повиривали, подекуди разом із плиткою, порозтягували…  А на що їх взагалі перетворили – брудні, у слідах від цигарок…  Працівникам бригади благоустрою доведеться добряче попрацювати, щоб привести їх до нормального стану.

Чому люди не цінують чужу працю? Сміттєві контейнери встановлено для вашого комфорту,шановні городищами. Обладнано місця для відпочинку теж для вас. То чому ж так безбожно плюндруєте все? Невже синдром руйначів ще не залишив остаточно душі громадян сучасної України?



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь