A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ МАЛЮНКІВ «КРАЇНА ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ»

Дата: 18.08.2021 17:14
Кількість переглядів: 358

Благодійна організація «Благодійний фонд «Світло в тобі» до 30-ої річниці Незалежності нашої держави реалізує Всеукраїнський проєкт «Країна добрих сердець». Він ініційований волонтерами  та батьками Єгора Кудрявського з Броварів, який має рідкісне генетичне захворювання – спінальну м’язову атрофію 2 типу. Родина хлопчика понад 10 місяців бореться зі смертельною недугою, але самотужки їм не впоратися. Тільки підтримка добрих сердець з усієї України може врятувати хлопчика, адже найдорожчий у світі препарат, який треба ввести дитині, коштує близько двох мільйонів доларів. Силами всіх небайдужих людей на сьогодні зібрано трохи більше половини потрібної суми.

Благодійний фонд просить усіх небайдужих 24 серпня долучитися до проєкту, взявши участь у конкурсі малюнку на асфальті на тему «Країна добрих сердець».

Дітки громад, які відгукнуться, матимуть можливість виграти для свого населеного пункту незабутнє свято, яке створять професійні аніматори (дата приїзду узгоджуватиметься обома сторонами).

Детальні умови конкурсу:

  • намалювати малюнок на асфальті на тему “Країна добрих сердець” (кількість малюнків необмежена);
  • сфотографувати всі роботи та викласти їх у соціальну мережу Facebook (від імені офіційної сторінки громади або особистих сторінок людей);
  • додати до зображення супровідний текст, в якому буде зазначатися назва територіальної громади, область та прізвище й ім’я автора (якщо це одна людина). У тексті зазначити назву конкурсу та проекту в цілому, коротко описати історію маленького хлопчика Єгорчика, який в свій 1 рік мужньо бореться за життя (зразок тексту додається, можна використати його, а можна і власний варіант подати). Обов’язково додати хештеги #врятуємо_життя_єгорчику та #країна_добрих_сердець. А також відмітити у публікації офіційну сторінку збору - це загальнодоступна група @Егор Кудрявский (https://www.facebook.com/groups/388917945567116). Таким чином, організатори відслідкують всіх учасників.

Викласти малюнки у соціальну мережу потрібно до 27 серпня включно. Малюнок, який принесе громаді перемогу та подарує незабутнє шоу аніматорів, визначать батьки Єгорчика Кудрявського та оприлюднять назву громади на сторінці Єгорчика у Facebook 30 серпня.

Крім того, у конкурсі передбачений «Приз глядацьких симпатій» – це грошовий бонус у розмірі 3000 грн, який батьки хлопчика перерахують на рахунок громади. Його призначення – подарувати дітям радість. Тобто на наступне свято можна на ці кошти придбати морозива, набори крейд, закупити м’ячі чи інший спортивний інвентар. Щоб отримати, потрібно активно підтримувати свою громаду лайками, репостами та коментарями. Оргназітори все це відслідкують, проаналізують і також оголосять переможця 30 серпня.

І найголовніше! Пам’ятайте, що цей конкурс покликаний робити добро. У ньому переможці – це всі учасники, адже вони відгукнулися, поширили історію маленького хлопчика Єгорчика та зробили його на крок ближчим до своєї мрії! Батьки хлопчика та волонтери дарують кожному, хто долучився до проекту, свою палку вдячність та низький уклін!

Реквізити для допомоги:

Приват Банк

5168 7573 5840 7031 Кудрявська Анна Олексіївна (мама)

4149 4993 4285 8485 Кудрявський Руслан Сергійович (тато)

Альфабанк

5355 5711 0584 4781 Коваленко Людмила Дмитрівна (бабуся)

Monobank

5375 4114 0554 8244 Кудрявська Анна Олексіївна (мама)


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь