A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДКРИТО НОВИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС

Дата: 11.08.2021 10:31
Кількість переглядів: 401

10 серпня міський голова Володимир Мирошник взяв участь у відкритті сервісного центру МВС сучасного зразка в м. Корсуні-Шевченківському та презентації нових онлайн-сервісів.Фото без опису

На захід також прибули  перший заступник начальника Головного сервісного центру МВС Юрій Смольяніновначальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Черкаській області Володимир Андрущенко, перший заступник голови Черкаської ОДА Роман Сущенко, в.о. голови Корсунь- Шевченківської ТГ Віталій Мацюк та колишній голова Корсунь- Шевченківської районної ради Валерій Заболотній.

Під час свого виступу Володимир Андрущенко розповів, зокрема, про розбудову сервісного центру 7144 в Корсуні-Шевченківському, скільки осіб тут працює та чим  безпосередньо займаються.

Юрій  Смольянінов зупинився на  переліку онлайн-сервісів та зручності отримання  послуг.

Сьогодні цей онлайн-сервіс доступний лише в територіальних центрах МВС, але згодом такі QR коди будуть розміщені у всіх сервісних центрах, а також на телефонах електронної черги. 

Діє онлайн-сервіс калькулятор, що створений для розрахунку орієнтовної вартості послуги з реєстрації чи перереєстрації транспортного засобу та дає можливість дізнатися не лише про вартість реєстраційної послуги сервісного центру МВС для будь-якого типу транспортного засобу, а й про те, які саме податки та збори і в якому розмірі потрібно сплачувати в кожному конкретному випадку.  Також можна визначити, яку саме суму доведеться сплатити за послуги сервісного центру МВС залежно від типу транспортного засобу та країни виробника, чи потрібно при реєстрації транспортного засобу сплачувати збір на обов'язкове державне пенсійне страхування, чи необхідно і в якому саме розмірі сплачувати при відчуженні податок на дохід та військовий збір.

Варто зазначити, що калькулятор доступний безпосередньо в сервісних центрах МВС, а також онлайн на офіційному сайті головного сервісного центру МВС в розділі інформаційні сервіси та перевірка документів.

Також можна користуватися ще одним новим та доволі зручним онлайн- сервісом із перевірки наявності номерних знаків.

Із визначною подією присутніх привітав перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Роман Сущенко.

Перед учасниками зібрання виступив і міський голова Городищенської територіальної громади Володимир Мирошник.

 Довідково:  Це вже 130-ий сервісний центр МВС в Україні та 3-ій оновлений в Черкаській області.  Тут діє електронна чергаустанова забезпечена інформаційним боксом,  сучасними засобами зв'язку та веб-камерами, що дозволяють переглядати завантаженість центру в режимі реального часу.  Обслуговуватимуть  громадян адміністратори , які зможуть надавати до 70 послуг за день.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь