Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У ДИРДИНІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 10.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 453

9 серпня, на Святого Пантелеймона Цілителя, відбулося святкування Дня села Дирдин та храмового свята.Фото без опису

Присутніх на заході привітали Городищенський міський голова Володимир Мирошник, староста села Микола Петренко та завідувачка секора культури Городищенської міської ради Наталія Салій.

Того дня провели кубок О.І. Мамая з футболу, у якому взяли участь участь команди Млієва, Петропавлівки та Дирдина. Перемогу  здобули господарі поля, а друге місце посіли футболісти з Петропавлівки.

А яке ж свято без веселих, душевних пісень та витончених танців. Свою творчість жителям Дирдина та гостям подарували  солісти Городищенського міського Палацу культури ім. С.С. Гулака-Артемовського Ольга Скорик та Світлана Скалига, солісти Городищенського ЦКД,  вокалісти та художні колективи Дирдинського та Хлистунівського ЦКД, танцівниця східних танців, жителька села Вікторія Шовкова, сімейний дует «Доля» Тетяни та Володимира Лисаків з села Шендерівка, що на Корсунщині,  вокалістка Ірина Головко.

Голова Городищенської ТГ Володимир Мирошник подарував діджейський мікшер для Дирдинського ЦКД. Заступник директора БФ «МХП-Громаді» Микола Єфремцев вручив сертифікат на 10 400 грн для придбання кондиціонера для Дирдинського старостату, а також подарував для ФАПу підручник «Загальне акушерство».

Проводили конкурси для дітей «Нумо, козаченьки», в якому взяли участь усі бажаючі  та отримали статуетки «День села Дирдин – 2021р.» і грошову винагороду. Також завдяки фінансовій підтримці Городищенської міської ради для наймолодших жителів було організовано безкоштовні гірки та батути. Працювали торгові точки, де можна було  придбати солодку вату, шашлики, різні напої, іграшки тощо.

Було нагороджено дипломами та статуетками жителів та меценатів села Дирдин в номінаціях: «Кращий в професії с. Дирдин – 2021 р.», «Спортсмен року с. Дирдин – 2021 р.» та «Меценат року с.Дирдин – 2021р.». Отримали подарунки найстарший житель Іван Кловак та наймолодший Марк Трушков, іменинники, які народилися на День села.

Після концертно-розважальної програми провели розіграш святкової лотереї та частування козацькою кашею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь