A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВАКЦИНАЦІЯ: ОБЕРІТЬ ЖИТТЯ

Дата: 10.08.2021 10:14
Кількість переглядів: 827

Нині точиться чимало суперечок на тему вакцинації від COVID-19: одні вирушають до медичних закладів, щоб запобігти захворюванню, інші категорично відмовляються проходити щеплення. Звичайно, можна зрозуміти громадян, які мають в анамнезі хронічні захворювання чи за рекомендацією лікаря їм протиказана вакцинація. Але свідомо ставити підзагрозу себе, членів родини – ризик величезний.

Нині у світі лютує штам «Дельта» – агресивніший за попередні. Летальність від захворювання значна.

Ми просимо жителів територіальної громади прийняти виважене рішення, проконсультуватися із сімейним лікарем і вакцинуватися від COVID-19 у пункті щеплення, адже це може не лише врятувати вам життя, а й позбавити проблем сім’ю та не ввести у значні витрати. Запитаєте чому, адже лікування безкоштовне? КНП «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради нині не приймає хворих на коронавірус. Медична реформа передбачає визначення опорних лікарень, саме там лікують пацієнтів із COVID-19. Найближчі до нас – у Корсуні-Шевченківському та Черкасах. Але не факт, що під час нової хвилі епідемії вони впораються з потоком пацієнтів. Звичайно, у крайньому випадку вас лікуватимуть і в Городищі, але не всі витрати медичний заклад зможе забезпечити власним коштом, адже Національна служба здоров’я України не підписала з Городищенським медичним об’єднанням договір на надання послуг так званого «ковідного пакету».

За таких непростих умов, коли на шальках терезів знаходяться побоювання щеплення та ваше життя, вибір має бути очевидним. Нині в КНП «Городищенський ЦПМСД» є різні види вакцин, у вас є можливість вибору виробника та ступеня захисту. Звичайно, навіть щеплені люди хворіють, але відсоток ускладнень низький, а перебіг хвороби набагато легший. Тож відкиньте страх і паніку, зробіть вибір на користь життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь