A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОХОВАННЯ: РОЗСТАВИМО КРАПКИ НАД «І»

Дата: 10.08.2021 10:12
Кількість переглядів: 465

Нещодавно соціальну мережу Фейсбук сколихнула публікація, в якій автор стверджував, що в Городищі ціна за викопування могили сягає 3700 грн. Повідомляємо, що відповідно до рішення виконавчого комітету №65 від 02.04.2021 «Про затвердження тарифу Комунального підприємства «Комунальник», викопування могили ручним способом, винесення з будинку, опускання труни з тілом померлого в могилу, її закопування, формування намогильного насипу становить 2745 грн. Ціна встановлена офіційно і залишається незмінною.

Усі кладовища знаходяться у віданні КП «Комунальник», яке не лише надає згадані вище послуги, а й займається благоустроєм території. Заплановано налагодження водопостачання, встановлення туалетів.

Із квітня цього року підприємством від організації поховань отримано близько 120 тис. грн. Сформована бригада із трьох осіб, є вакансія, адже нині доводиться залучати до виконання робіт працівників інших напрямків.

Звичайно, поховання – скорботна церемонія, яка вимагає значних витрат. Ми розуміємо, що нині рівень фінансової спроможності громадян доволі низький. Тож коли до міської звертаються жителі територіальної громади, в яких немає коштів на поховання, чи помирають самотні люди, у котрих не залишилося рідних, ці питання розглядаємо на засіданні виконавчого комітету й приймаємо рішення про допомогу.

Насамкінець звертаємося до жителів територіальної громади: якщо вам стали відомі прикрі факти завищення ціни чи є претензії до роботи комунального підприємства у цій сфері, звертайтеся,будь ласка, за тел. (067) 546-27-52.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь