Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВОЇНІВ АТО ЗЕМЕЛЬНИМИ ДІЛЯНКАМИ – НА ОСОБЛИВОМУ КОНТРОЛІ

Дата: 04.08.2021 17:31
Кількість переглядів: 540

 4 серпня в Городищенській міській раді відбулася нарада із землевпорядниками територіальної громади, у якій взяв участь міський голова Володимир Мирошник. Начальник земельного відділу Павло Попович, який провів засідання, виніс на порядок денний чимало актуальних питань.

Перш за все учасників зустрічі ознайомили зі змінами  в земельному законодавстві щодо оформлення документів із відводу земельної ділянки. Увагу акцентували на викопіювання із затвердженого генплану населеного пункту або детального плану території.

Порушили питання моніторингу кількості земельних часток (паїв), які використовують сільгоспвиробники, та відсоткової ставки від вартості землі, відповідно до якої визначається орендна плата.

На особливому контролі знаходиться забезпечення земельними ділянками воїнів АТО. Усім землевпорядникам поставлено першочергове завдання промоніторити землі, визначити вільні ділянки та забезпечити їх передачу відповідно до поданих заяв.

Догляд за між пайовими шляхами та обкошування прилеглих територій, боротьба з карантинною рослиною амброзією полинолистою – і цьому присвятили час під час наради. Підготовлено відповідні інформаційні листи сільгоспвиробникам, фермерам та одноосібникам.

Розглянули питання використання земельних ділянок під об’єктами торгівлі підприємців та Городищенського райСТ. Було вирішено перевірити законність їхнього використання.

Під час наради заслухали інформацію про сплату земельного податку та орендної плати за 2021рік. Оскільки не все складається найкращим чином, вирішено активізувати роботу цьому напрямку.

Головний спеціаліст земельного відділу Сергій Іваненко доповів про заходи, спрямовані на налагодження збору та утилізації відходів у населених пунктах громади.

Також порушили питання вакцинації працівників земельної сфери від COVID-19.

Міський голова Володимир Мирошник підвів підсумки наради й висловив думки із приводу вирішення наболілих проблем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь