A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

КОМУ ВИГІДНО, ЩОБ ДОРОГИ ЗАЛИШИЛИСЯ БЕЗ РЕМОНТУ?

Дата: 23.07.2021 19:05
Кількість переглядів: 552

26 квітня на офіційному майданчику «Прозорро» оголошено закупівлю за процедурою відкриті торги – Поточний дрібний ремонт асфальтобетонного покриття на території Городищенської міської територіальної громади Черкаської області. Очікувана вартість – 2 771 800 грн. 19 травня були внесені останні зміни до тендерної документації, щоб забезпечити найбільшу кількість пропозицій на вигідних для органу місцевого самоврядування умовах. Поки тривала процедура, надійшло одне запитання, на яке дано вичерпну відповідь. Фото без опису

 

За результатами аукціону 28 травня перемогу здобуло МП «Прометей» із пропозицією 1 600 000 грн. Виконком міської ради вивчив документи, подані підприємством, і виявив порушення. Протоколом Уповноваженої особи тендерну пропозицію переможця процедури відкритих торгів було відхилено. Відповідно, було розглянуто пропозицію наступного учасника – ПП «ЄВРОАВТОДОР» на суму 1 979 999 грн. У цей час МП «Прометей» подає скаргу до Антимонопольного комітету України, який у подальшому зобов’язує Виконавчий комітет Городищенської міської ради скасувати рішення щодо відхилення тендерної пропозиції МП «Прометей» та рішення про визначення переможцем ПП «ЄВРОАВТОДОР».

 

Але поки тривали всі етапи процедури закупівлі, це супроводжувалося скаргами ГО «НАША ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ». Не встигли 9 липня о 17.46 визнати переможцем «ПРОМЕТЕЙ», як наступного дня о 10.45 громадська організація реєструє звернення до Держаудитслужби. 12 липня о 13.16 на виконання рішення Антимонопольного комітету виконком визнає переможцем торгів «Прометей», а вже о 16.22 – нове звернення до Держаудитслужби. Поки триває моніторинг процедури закупівлі, який розпочато 21 липня 2021 року, питання ремонту доріг у Городищенській ТГ залишається відкритим.

 

23 липня виконком Городищенської міської ради мав підписувати договір про початок робіт, але натомість триває перевірка. Тож у чиїх інтересах діє «НАША ЧЕСТЬ ТА ГІДНІСЬ»? Напрошується висновок – навряд чи в інтересах громади. Процедура, кожен етап якої регламентовано до дрібниць, уже триває третій місяць. Тож публікації громадської організації в соцмережах зі звинуваченнями, що дороги не ремонтують, виглядають лицемірними та блюзнірськими.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь