A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИЛИ РЯД ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ

Дата: 23.07.2021 16:01
Кількість переглядів: 602

23 липня 2021року міський голова Володимир  Мирошник  провів сесію Городищенської  міської ради.

Було затверджено Програму забезпечення учасників антитерористичної операції /операцій Об’єднаних сил і бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та членів їх сімей житлом у 2021 – 2025 роках,  а також структуру  та чисельність працівників КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської міської ради.Фото без опису

Депутати підтримали внесення змін до рішення сесії міської ради від 23.12.2020 №3-36/8 за рахунок спрямування нерозподілених вільних залишків та перерозподілу коштів.  Зокрема,  у міжсесійний період збільшили  видатки  спеціального фонду за рахунок коштів, переданих із загального фонду бюджету до спеціального фонду (бюджету розвитку), у сумі 1 394 153,00 грн на співфінансування інвестиційного проєкту «Капітальний ремонт спортивних майданчиків та легкоатлетичних доріжок стадіону ФОСК «Колос» по вул. 1-го Травня, 25а, м. Городище, Черкаської області» (субвенція обласному бюджету) та в сумі 551 000,00 грн на закінчення ремонтних робіт приміщення по вул. Героїв Чорнобиля, куди буде переведено КНП «Городищенський первинний медико-санітарний центр».

На сесії розглянули й земельні питання: затверджено ряд проєктів землеустрою, технічної документації, дано дозволи на розроблення проєктів землеустрою, про передачу в оренду та укладання договору оренди земельної ділянки тощо.

За  пропозицією секретаря міської ради Павла Голуба було внесено до порядку денного питання щодо подальших дій стосовно ПСП «АФ «Шульц», які обробляють землі без правоустановчих документів. Після роботи комісії з моніторингу та відшкодування втрат від використання земельних ділянок у громаді підприємством було сплачено до бюджету 40 тис. грн. Проте оскільки порушення не усунено й не до кінця відшкодовано суму втрат, на сесії було вирішено спрямувати листи до компетентних органів – податкової інспекції, прокуратури та Національної поліції – для подальшого реагування в межах чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь