A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

НА КООРДИНАЦІЙНІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ВАКЦИНАЦІЇ, ПЛАТУ ЗА ЗЕМЛЮ ТА РОБОТУ ЗІ ЗВЕРНЕННЯМИ

Дата: 19.07.2021 12:50
Кількість переглядів: 505

19 липня міський голова Володимир Мирошник провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств.

Про епідемічну ситуацію, спричинену коронавірусною інфекцією COVID-19, станом на 17 липня,  організацію та проведення вакцинації в населених пунктах Городищенської територіальної громади доповіла в.о. головного лікаря КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Галина Задорожня.

Про роботу комісії з визначення та відшкодування збитків за використання землі Городищенській територіальній громаді за І півріччя 2021року поінформувала заступник міського голови Наталія Сенкевич.

Завідувач сектора містобудування та архітектури Костянтин Філоненко відзвітував про виконання доручення міського голови щодо розміщення тимчасових споруд у центрі міста  та законність їх встановлення.

Нині на особливому контролі перебуває організація поховань на території громади. Начальник відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства та ЦЗ населення Валентин Іваненко та директор КП «Комунальник» Віктор Труш повідомили про перші досягнення у цьому напрямку. 

Начальник загального відділу Лариса Артеменко проаналізувала роботу зі зверненнями в І півріччі 2012 року.

Міський голова дав керівникам ряд доручень. Вони, зокрема,  стосувалися веденню постійної роботи з інвентаризації земель громади, здійсненню постійних виїздів на місця їх незаконного обробітку, а також контролю за сплатою податку до бюджету. Також Володимир Петрович наголосив на популяризації вакцинації від COVID-19. Окремо зупинився на  врегулюванні організації поховання жителів громади, яким повинен займатися КП «Комунальник».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь