Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВАКЦИНАЦІЯ – НАЙБІЛЬШ НАЙДІЙНИЙ СПОСІБ ЗАХИСТИТИСЯ ВІД COVID-19

Дата: 14.07.2021 16:03
Кількість переглядів: 477

COVID-19 – гостра респіраторна хвороба, спричинена коронавірусом SARS-CoV-2. Тяжкість перебігу захворювання залежить від багатьох факторів. Фото без описуОсновною групою ризику тяжкого перебігу хвороби чи смерті є літні люди та люди з хронічними захворюваннями. Захистити себе та інших від інфікування допоможуть прості й корисні звички: використовуйте захисні маски, користуйтеся дезінфектантами, мийте руки і тримайте дистанцію понад 1,5 м. Але найефективнішим засобом є вакцинація.

Для того, щоб повноцінно імунізуватися від COVID-19, необхідно отримати дві дози однієї вакцини. Кожен раунд триватиме в середньому 20 днів залежно від вакцини, етапу вакцинації та способу, яким буде проведено щеплення.

За словами в.о. головного лікаря КНП «Городищенський первинний медико-санітарний центр» Галини Задорожньої, із 31934 осіб, які обслуговує наша «первинка» вакциновано від підступної хвороби 1830 громадян (5,7%), із них дві дози отримали лише 713 пацієнтів (2,2%).

За словами Галини Володимирівни, вони повністю використовують усі вакцини AstraZeneca та Pfizer, які отримують. Цього тижня надійшла чергова партія – 500 шт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь