A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У ПЕТРОПАВЛІВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 13.07.2021 16:56
Кількість переглядів: 489

12 липня традиційно у с. Петропавлівці святкували День села. І, як водиться, від душі, із розмахом,творчим запалом. Навіть літня злива та сердитий грім не зіпсували настрою, хоч і трохи поламали плани організаторам.

Перед жителями населеного пункту та гостями виступила староста Людмила Ворона. Із вітальним словом до присутніх на заході звернувся міський голова Володимир Мирошник, який ще й подарував освітньому закладу роутери та спортивний інвентар. Депутат міської ради, в який входить, зокрема й Петропавлівка,  Павло Попович також виступив перед сільчанами й повіншував їх у цей знаменний день піснею.

Як уже повелося, вручили грамоти учасникам художньої самодіяльності, майстрам народно-прикладного мистецтва, оголосили подяки керівникам фермерських господарств, які допомагали в організації святкового дійства. Місцеві таланти та хореографічний колектив «Дезері» Городищенського міського палацу культури ім. С.С. Гулака-Артемовського (керівник Христина Биба) своєю творчістю створили неповторний настрій.

Привітали найстаршу жительку Марію Безпалу, подружжя Катерину та Миколу Жуганів, які в парі прожили 62 роки, наймолодшого петропавлівця Івана Граділя.

Провели святкову лотерею, де серед призів були поросята, пшениця, електрочайники тощо. Також помірялися силами футболісти й волейболісти, хоча проведенню всіх запланованих спортивних ігор завадив дощ.

Проте негода не зіпсувала ні настрою, ні свята, можливо, декого лише налякала. Підприємці з Корсуня-Шевченківського, Хлистунівки, Городища та місцеві розгорнули жваву торгівлю. Той, хто був налаштований гарно відпочити, це зробив: із апетитом смакували кашу, яку приготували чоловіки в колоритних брилях, та ще й у прикуску з маринованими з кропом і часничком огірочками, веселилися до четвертої ранку, аж поки літнє сонце не почало запалювати новий день…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь