Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У ПЕТРОПАВЛІВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 13.07.2021 16:56
Кількість переглядів: 505

12 липня традиційно у с. Петропавлівці святкували День села. І, як водиться, від душі, із розмахом,творчим запалом. Навіть літня злива та сердитий грім не зіпсували настрою, хоч і трохи поламали плани організаторам.

Фото без опису

Перед жителями населеного пункту та гостями виступила староста Людмила Ворона. Із вітальним словом до присутніх на заході звернувся міський голова Володимир Мирошник, який ще й подарував освітньому закладу роутери та спортивний інвентар. Депутат міської ради, в який входить, зокрема й Петропавлівка,  Павло Попович також виступив перед сільчанами й повіншував їх у цей знаменний день піснею.

Як уже повелося, вручили грамоти учасникам художньої самодіяльності, майстрам народно-прикладного мистецтва, оголосили подяки керівникам фермерських господарств, які допомагали в організації святкового дійства. Місцеві таланти та хореографічний колектив «Дезері» Городищенського міського палацу культури ім. С.С. Гулака-Артемовського (керівник Христина Биба) своєю творчістю створили неповторний настрій.

Привітали найстаршу жительку Марію Безпалу, подружжя Катерину та Миколу Жуганів, які в парі прожили 62 роки, наймолодшого петропавлівця Івана Граділя.

Провели святкову лотерею, де серед призів були поросята, пшениця, електрочайники тощо. Також помірялися силами футболісти й волейболісти, хоча проведенню всіх запланованих спортивних ігор завадив дощ.

Проте негода не зіпсувала ні настрою, ні свята, можливо, декого лише налякала. Підприємці з Корсуня-Шевченківського, Хлистунівки, Городища та місцеві розгорнули жваву торгівлю. Той, хто був налаштований гарно відпочити, це зробив: із апетитом смакували кашу, яку приготували чоловіки в колоритних брилях, та ще й у прикуску з маринованими з кропом і часничком огірочками, веселилися до четвертої ранку, аж поки літнє сонце не почало запалювати новий день…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь