A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА 8 СЕСІЯ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 659

25 червня відбулось засідання чергової 8 сесії Городищенської міської ради під головуванням міського голови Володимира МИРОШНИКА.

 

У сесії взяли участь: 23 депутати 8 скликання, керівники структурних підрозділів Городищенської міської ради, керівники комунальних установ Городищенської міської ради, представники засобів масової інформації та жителі Городищенської територіальної громади.
На порядок денний сесії було винесено 128 питань.
На початку засідання сесії депутати затвердили Положення та ставки місцевих податків і зборів на території населених пунктів Городищенської міської територіальної громади на 2022 рік.
Крім того, було підтримано проект рішення про створення Городищенського закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості». Створення даного закладу здійснено задля розвитку мережі закладів позашкільної освіти громади та забезпечення всебічного розвитку дитини, її здібностей та талантів.
Також депутати підтримали рішення, щодо внесення змін до бюджету громади, в частині забезпечення проведення поточних ремонтних робіт закладів освіти та спрямування додаткових коштів, отриманих як міжбюджетні трансферти з обласного бюджету на фінансування (співфінансування):
- путівок на оздоровлення для дітей учасників АТО громади.
- підтримки осіб з особливими освітніми потребами громади.
- виконання заходів, спрямованих на забезпечення якісної, сучасної та допустимої загальної середньої освіти «Нова українська школа».
Традиційно було розглянуто ряд земельних питань, з яких прийнято відповідні рішення. Зокрема, 9 учасників бойових дій, які є жителями нашої громади, отримають у власність земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства.
На завершення сесії депутати підтримали звернення до керівництва ВП «Хлистунівський кар’єр» філії «Центр Управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця», ініційоване депутатом Городищенської міської ради Олександром Назаровим, щодо відпустку продукції ВП «Хлистунівський кар’єр» жителям громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь