A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

На передодні професійного свята Дня медичного працівника міський голова Володимир МИРОШНИК привітав працівників КНП «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради з пр

Дата: 18.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 673

Висловив щиру подяку медичним працівникам за їх сумлінну та невтомну працю в умовах проведення медичної реформи та побажав міцного здоров’я, щастя, витримки і натхнення в роботі, злагоди і достатку в родинах.
На заході були присутні заступник голови Черкаської районної ради Олександр ГОНЧАРЕНКО та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Черкаської райдержадміністрації Людмила ГРИГОРЧУК, які передали вітання від голови Черкаської районної державної адміністрації та голови Черкаської районної ради медикам нашої громади.
Тож, шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Своєю самовідданою працею ви демонструєте повсякчас приклади витримки і професіоналізму. Власними знаннями та досвідом, безмежною добротою ви повертаєте людей до повноцінного життя, добрим словом даруєте надію на одужання. Висловлюємо величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за відданість своїй професії та невтомну благородну працю. Миру і добра вам і вашим родинам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь