Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Запрошуємо жителів громади та гостей 20 червня 2021 року (неділя) на літній майданчик скверу міського палацу культури, де о 16.00 годині розпочнеться фестиваль вуличної музики.

Дата: 16.06.2021 17:54
Кількість переглядів: 587

Мистецький захід такого формату проводиться у нас вперше. Тож, з метою долучення до європейських методів і традицій в проведенні подібних заходів, в порядку експерименту, сектор культури міської ради надав ініціаторам фестивалю можливість максимально самостійно реалізувати свої задуми.

Фото без опису 

Звичайно ж, на всіх етапах підготовки і проведення заходу залучені фахівці міської ради: відділу організаціно-кадрової роботи, сектору культури, працівники міського Палацу культури, сільських центрів культури та дозвілля, бригада з благоустрою міста. Адже прийом і розміщення прибуваючих учасників, питання дотримання громадської і пожежної безпеки, медичне забезпечення, благоустрій та багато інших питань вимагають залучення значної кількості людей.
Особливо слід відмітити, що спільними зусиллями фахівців КП «Комунальник» та працівників міського Палацу культури вдалося вирішити одну з основних технічних проблем, з якою зіткнулися організатори - забезпечити необхідну потужність електропостачання для надійної роботи музичної апаратури. Адже виступи виконавців наживо потребують підключення значної кількості електроінструментів, потужної звукопідсилювальної апаратури.
Отже, міською радою та її структурними підрозділами надається вся необхідна підтримка в організації і проведенні заходу.
Тож, з нетерпінням чекаємо учасників фестивалю, надіємось, що глядачі та й виконавці отримають масу позитивних вражень і емоцій. Маємо намір застосувати здобутий під час підготовки досвід співпраці ініціативних громадян з міською владою для проведення таких заходів на традиційній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь