Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини- консультативно-дорадчого органу виконавчого комітету Городищенської міської ради.

Дата: 10.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 614

        З метою  захисту найкращих інтересів та  соціального захисту дітей  10 червня під головуванням міського голови Володимира МИРОШНИКА відбулося   засідання  Комісії з питань захисту прав дитини- консультативно-дорадчого органу виконавчого комітету Городищенської міської ради. Фото без опису

           На   розгляд винесено 12 питань, з них: про   надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна в інтересах дітей; вирішення спору між батьками щодо місця проживання та стягнення аліментів; доцільність( недоцільність) позбавлення батьківських прав;  надання дозволу на зарахування дітей до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей, погодження перебування дітей в державних закладах під час вихідних і святкових днів; виконання  обов’язків щодо виховання та утримання дітей в сім’ї опікуна.

      Подані  заяви  детально проаналізовані  службою  у справах дітей виконавчого комітету міської ради, надані всі необхідні, згідно чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

       Підсумувавши кожне питання, членами Комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей, які лягли в основу рішення органу опіки та піклування та його висновку до суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь