A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформаційне повідомлення Виконавчого комітету Городищенської міської ради про проведення продажу на аукціоні в електронній формі об’єкта малої приватизації - нежиле приміщення майстерні та котельні , що розташоване за адресою по вул. Гулака-Артем

Дата: 07.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 685

  1. Інформація про об’єкт приватизації:

Найменування об’єкта приватизації: нежиле приміщення майстерні та котельні, що  розташоване за  адресою по вул. Гулака-Артемовського , 5, м. Городище, Черкаської області загальною  площею 85,4 кв. м.

 Фото без опису

Місцезнаходження об’єкта: 19502, Черкаська обл., м. Городище, вул. Гулака - Артемовського, 5.

Найменування балансоутримувача: Виконавчий комітет Городищенської міської  рад, код за ЄДРПОУ 04407661.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: 19502, Черкаська обл.,  м. Городище, площа Миру, 8 , тел. +38(096) 562 23 54, e-mail: mrada19500@ukr.net

 

Відомості про об’єкт приватизації та про земельну ділянку, на якій розташований об’єкт:  приміщення майстерні та котельні  розташовані за адресою: по вул. Гулака – Артемовського,5  м. Городище, Черкаської області.

Державна реєстрація права власності на нерухоме майно:реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно: 323711371203, дата реєстрації: 10.12.2020, загальною площею 85,4 кв. м.

Стіни – кирпичні, покрівля – азбоцементні листи, підлого – бетонна, перекриття – залізобетонні плити, фундаменти – стрічові кам’яні,  двері та вікна – дерев’яні, опалення – водяне, каналізація відсутня. Земельна ділянка – кадастровий номер 7120310100:01:001:1757, цільове призначення; 11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Продаж об’єкту здійснюється без земельної ділянки.

Технічна документація на нерухоме майно  додається.

  1. Інформація про аукціон:

 

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами; аукціон із зниженням стартової ціни; аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій.

         Аукціон в електронній формі буде проведено 23 червня 2021, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

         Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (зі змінами).

         Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до вимог ч.7 ст. 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами).

         Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні закритих цінових пропозицій.

         До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені ч.2 ст.8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами; аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

 

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

Аукціон проводиться відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», згідно із Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (із змінами і доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2018 № 579).

Покупець об’єкта малої приватизації має відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Стартова ціна об’єкта для:

 

аукціону з умовами – 69 900,00 грн. (без ПДВ);

аукціону із зниженням стартової ціни – 34 950,00 грн. (без ПДВ);

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій –    34 950,00  грн. (без ПДВ)

Розмір гарантійного внеску для:

 

 Аукціону з умовами – 6 990,00 грн. (без ПДВ);

аукціону із зниженням стартової ціни – 3 495,00 грн. (без ПДВ);

 

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій –   3 495,00 грн. (без ПДВ).

 

 

Розмір реєстраційного внеску: (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 1200,00 грн., що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня 2021 року.

 

Умови продажу:

 

  • переможець аукціону відшкодовує Виконавчому комітету Городищенської міської  ради вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності за проведення незалежної оцінки та рецензії в  сумі 2 000,00 грн. (дві тисячі грн. 00 коп.);
  • переможець несе усі витрати пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна;
  • не використовувати придбаний об¢єкт під шкідливі виробництва ;
  • право власності на земельну ділянку під об’єктом нерухомого майна не переходить до переможця за результатами даного аукціону.

 

 

  1. Додаткова інформація.

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об'єкти;

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

Одержувач: ГУК у Черк.обл./тг м.Городище/31030000

Код одержувача : 37930566

Рахунок  №  UA 77 899998 0314101905000023733

Банк одержувача: Казначейство України (Ел.адм.подат.)

 

Призначення платежу: (обов’язково вказати за що)

 

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Час і місце проведення огляду об'єкта: ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування: 19502, Черкаська обл., м. Городище, вул. Гулака - Артемовського, 5  у робочі дні, попередньо узгодивши з представником виконавчого комітету Городищенської міської ради (балансоутримувач) годину огляду об’єкта за телефоном +38(096) 562-23-54 з 09:00 до 16:00 години у робочі дні.

ПІБ контактної особи, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта: Іваненко Валентин Миколайович  тел. +38(096) 562-23-54.

Найменування організатора аукціону – Виконавчий комітет Городищенської міської ради, 19502,  м. Городище, площа Миру, 8

 e-mail: mrada19500@ukr.net

ПІБ контактної особи та телефон для довідок: Іваненко Валентин Миколайович  тел. +38(096) 562-23-54.

Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Дата і номер рішення сесії  Городищенської  міської ради «Про затвердження звіту про оцінку вартості нежилих приміщень майстерні та котельні, що знаходяться за адресою: вул. Гулака- Артемовського, 5 м. Городище для продажу на аукціоні» від  25 травня 2021 року № 7-16/8.

Дата і номер рішення сесії  Городищенської міської ради «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації Городищенської міської  ради » від 25 травня 2021 року № 7-17/8.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі: UA-AR-P-2021-02-03-000003-3

Період між аукціонами:

  • аукціон з умовами – аукціон із зниженням стартової ціни: 20 календарних днів;
  • аукціон із зниженням стартової ціни – аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20  календарних днів.

 

Крок аукціону для :

- на аукціоні з умовами – 699,00 грн. ( шістсот дев’яносто дев’ять  грн. 00 коп.) ;

- на аукціоні із зниженням стартової ціни – 349,50 грн. ( триста сорок дев’ять  грн. 50 коп.);

- на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій –  349,50 грн. ( триста сорок дев’ять  грн. 50 коп.).

 

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій, становить - 3 кроки.

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки  операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь