A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВИВЧЕНО ПИТАННЯ ПРО ПОТРЕБИ ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТІВ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 04.06.2021 13:26
Кількість переглядів: 549

27 травня 2021 року на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, містобудування, підприємництва, побутового та торгівельного обслуговування, транспорту, зв’язку Городищенської міської ради під час розгляду питання про потреби проведення капітальних та поточних ремонтів в освітніх закладах громади було прийнято рішення провести обстеження будівель відповідних установ і закладів.

Фото без опису 

В ході виїзної роботи комісії обстежено три міські школи та три дошкільні установи м.Городище (31.05-01.06.2021), ЗОШ та дитячий садочок с.Орловець, школи смт.Цвіткове, с.Хлистунівка та с.Дирдин (02.06.2021), а також школу та дитсадок с.Валява (03.06.2021).
До роботи комісії (голова комісії- депутат міської ради Віктор Томіленко, члени комісії- депутати міської ради Роман Козюра, Олександр Клімов) долучалися і депутати міської ради Олена Набок та Віктор Труш, а також заступник міського голови Андрій Оверченко, начальник відділу освіти міської ради Наталія Жовталюк, начальник господарської групи відділу освіти Галина Курінна. В кожному з сільських населених пунктів громади в обстеженні брали участь старости, відповідно: Микола Смірнов (с.Орловець), Валерій Полуєв (смт.Цвіткове), Віктор Сенкевич (с.Хлистунівка), Микола Петренко (с.Дирдин), Олександр Гайдай (с.Валява).
Крім освітянських закладів, під час роботи комісії в сільських населених пунктах вибірково було обстежено і заклади галузі культури.
Потреби проведення капітальних та поточних ремонтів в освітніх закладах громади будуть узагальнені та проаналізовані з залученням відповідних фахівців та депутатів міської ради-членів профільних комісій для подальшого формування плану проведення ремонтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь