Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВИВЧЕНО ПИТАННЯ ПРО ПОТРЕБИ ПРОВЕДЕННЯ РЕМОНТІВ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 04.06.2021 13:26
Кількість переглядів: 588

27 травня 2021 року на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, містобудування, підприємництва, побутового та торгівельного обслуговування, транспорту, зв’язку Городищенської міської ради під час розгляду питання про потреби проведення капітальних та поточних ремонтів в освітніх закладах громади було прийнято рішення провести обстеження будівель відповідних установ і закладів.

Фото без опису 

В ході виїзної роботи комісії обстежено три міські школи та три дошкільні установи м.Городище (31.05-01.06.2021), ЗОШ та дитячий садочок с.Орловець, школи смт.Цвіткове, с.Хлистунівка та с.Дирдин (02.06.2021), а також школу та дитсадок с.Валява (03.06.2021).
До роботи комісії (голова комісії- депутат міської ради Віктор Томіленко, члени комісії- депутати міської ради Роман Козюра, Олександр Клімов) долучалися і депутати міської ради Олена Набок та Віктор Труш, а також заступник міського голови Андрій Оверченко, начальник відділу освіти міської ради Наталія Жовталюк, начальник господарської групи відділу освіти Галина Курінна. В кожному з сільських населених пунктів громади в обстеженні брали участь старости, відповідно: Микола Смірнов (с.Орловець), Валерій Полуєв (смт.Цвіткове), Віктор Сенкевич (с.Хлистунівка), Микола Петренко (с.Дирдин), Олександр Гайдай (с.Валява).
Крім освітянських закладів, під час роботи комісії в сільських населених пунктах вибірково було обстежено і заклади галузі культури.
Потреби проведення капітальних та поточних ремонтів в освітніх закладах громади будуть узагальнені та проаналізовані з залученням відповідних фахівців та депутатів міської ради-членів профільних комісій для подальшого формування плану проведення ремонтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь