A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

У Городищі відбулася обласна Спартакіада серед депутатів усіх рівнів

Дата: 30.05.2021 12:36
Кількість переглядів: 951

Фінальні змагання обласної Спартакіади серед депутатів усіх рівнів приймав спортивний комплекс «Колос» Городищенської міської ради 29 травня 2021 року.

Фото без опису 

Проведення Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів всіх рівнів започатковано ще у 2011 році за ініціативи Центральної Ради спортивного товариства «Спартак» та підтримано Міністерством молоді та спорту і комітетом молоді та спорту Верховної ради України. Саме проведення обласних змагань в області, всі роки, викликало великий інтерес у депутатського корпусу області і до участі у змаганнях долучались, у різні роки, від 350 до 420 депутатів всіх рівнів.
Цьогоріч понад 100 учасників взяли участь у змаганнях із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. Серед депутатів обласної ради участь у змаганнях брали Григорій Плічко та Олександр Вельбівець, а депутат Олександр Коваленко разом із начальником Управління у справах сім'ї молоді та спорту ОДА Іваном Солодким нагороджували переможців. В урочистому відкритті змагань взяв участь міський голова Володимир Мирошник.
Результати загальнокомандної першості:
3 місце - Золотоніський район - 399 очок;
2 місце - Чорнобаївська ОТГ - 419.5 очок;
1 місце - Уманський район - 441 очок.
Також приємно відзначити успішний виступ представників Городищенської громади в змаганнях з шашок, де заступник міського голови Наталія Сенкевич посіла друге місце серед жінок, а депутат міської ради Віталій Гейко зайняв третє місце серед депутатів-чоловіків.
За результатами змагань відібрали кращих спортсменів, які представлятимуть Черкаську область на всеукраїнських змаганнях уже через тиждень. Зауважимо, що за роки участі збірної команди депутатського корпусу області досягнуті значні результати: у 2013 році – ПЕРШЕ місце серед 18 команд зі всієї України, у 2012 році – ДРУГЕ місце серед 18 команд, у 2015 році – ТРЕТЄ місце серед 14 команд, у 2017 році – ДРУГЕ місце серед 17 команд. За роки проведення восьми Всеукраїнських Спартакіад команда області не займала місце нижче шостого у загальнокомандному заліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь