A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

СЕСІЯ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 25.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 633

25 травня відбулось засідання чергової 7 сесії Городищенської міської ради під головуванням міського голови Володимира МИРОШНИКА.
У сесії взяли участь: 21 депутат 8 скликання, керівники структурних підрозділів Городищенської міської ради, керівники комунальних установ Городищенської міської ради, представники засобів масової інформації та жителі Городищенської територіальної громади.

 

На порядок денний сесії було винесено 208 питань.
На початку засідання сесії депутати затвердили Програму роботи з обдарованою молоддю в галузі культури «Гордість Городищенської територіальної громади» на 2021-2025 роки та внесли зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2025 роки. Завдяки прийнятим рішенням учнівська талановита молодь громади в галузі культури та спорту, яка перемагатиме у всеукраїнських та обласних змаганнях й конкурсах, матиме гідне заохочення.
Крім того, з метою збереження й зміцнення здоров’я населення Городищенської територіальної громади, а також для підтримки та розвитку закладів первинного рівня надання медичної допомоги, стабільного їх функціонування, комфортних умов для медичних працівників, депутати внесли зміни до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Городищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Городищенської міської ради на 2021-2023 роки. Це дасть змогу проводити видатки на капітальні та поточні ремонти закладів первинного рівня надання медичної допомоги громади.
Також депутати одноголосно підтримали рішення, щодо погодження безкоштовного отримання кисневих концентратів для КНП «Городищенський ЦПМСД» в кількості 18 шт., ціна за одиницю якого становить 37 тис. грн.
У подальшій роботі сесії міської ради депутати проголосували за затвердження переліку й встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються без направлення лікаря в КНП «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради.
Варто зазначити, що в рамках меморандуму про співпрацю між Городищенською територіальної громадою та Благодійним фондом «МХП-Громаді» ВП «Валява» ТОВ «НВФ Урожай» на території громади розпочинається реалізація спільних проєктів, на які було виділено кошти з бюджету громади.
Серед яких:
- створення зони відпочинку «Здорово» на території спортивного майданчика Петропавлівського навчального закладу, загальна вартість проєкту 66 тис.грн., з яких 30 тис.грн. кошти бюджету громади.
- проєкт «Нема сміття – щасливе майбутнє» - закупівля пересувного гідравлічного пресу для пластикових відходів, загальна вартість - 71 170 тис.грн., з яких 35 тис.грн. кошти бюджету громади.
- проєкт «Створення енергозбережувального середовища у закладі освіти с.Хлистунівка» - заміна старих вікон на склопакети, загальна вартість 104130 тис.грн., з яких – 52 тис.грн. кошти бюджету громади.
Також депутати спрямували кошти на поточний ремонт доріг громади та на реконструкцію вуличного освітлення.
Традиційно було розглянуто ряд земельних питань та прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь