A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІТАННЯ ПРИЙМАЛИ ВЕТЕРАНИ - ПРИКОРДОННИКИ

Дата: 28.05.2021 16:53
Кількість переглядів: 654

28 травня у м.Городище відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби України.
Міський голова Володимир МИРОШНИК, голова районної організації ветеранів прикордонників Сергій ЧЕБОТАРЬОВ та голова районної організації ветеранів Сергій КАЮКІН привітали ветеранів та пенсіонерів прикордонної служби з професійним святом та побажали міцного здоров’я, довголіття та мирного неба.

 

Фото без описуВ ході заходу голова районної організації ветеранів прикордонників Сергій ЧЕБОТАРЬОВ та голова районної організації ветеранів Сергій КАЮКІН відзначили прикордонників Почесними грамотами.
Крім того, Сергій Микитович вручив Почесні грамоти за плідну співпрацю й підтримку міському голові - Володимиру Мирошнику та завідувачу сектору культури Городищенської міської ради – Салій Наталії.
У свою чергу, святковий концерт-вітання для ветеранів прикордонників підготували працівники Городищенського міського Палацу культури ім. С.С. Гулака-Артемовського Городищенської міської ради.
Довідково:
День вшанування ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби України встановлено наказом міністра внутрішніх справ України Арсеном Аваковим 23 травня 2019 року, відповідно до пункту 11 Положення про Міністерство внутрішніх справ України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року, враховуючи значний внесок ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби України в розбудову державного кордону, а також з метою виховання в молоді шанобливого ставлення до старшого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь