A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Зареєстрували проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (№5546)

Дата: 28.05.2021 16:51
Кількість переглядів: 592

Разом із колегами по парламенту зареєстрували проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (№5546). Йдеться про тимчасове включення програм загальнонаціонального багатоканального (цифрового) мовлення з використанням радіочастотного ресурсу до складу універсальної програмної послуги для забезпечення інформаційної безпеки населення в районі відсічі збройної агресії Російської Федерації.

Головною метою законопроекту є забезпечення інформаційної безпеки населення у селах, селищах, містах, районах та областях, де утворені військово-цивільні адміністрації шляхом забезпечення гарантованого тимчасового доступу до вітчизняних програм телерадіоорганізацій, які здійснюють загальнонаціональне багатоканальне (цифрове) мовлення з використанням радіочастотного ресурсу в пакетах провайдерів програмної послуги, до моменту скасування Верховною Радою України визнання певної держави державою-агресором (державою-окупантом), та за умови виплати відповідної компенсації  правовласникам з Державного бюджету України.

Законопроектом пропонується тимчасово, до моменту скасування парламентом визнання певної держави державою-агресором у селах, селищах, містах, районах та областях, де утворені військово-цивільні адміністрації, доповнити термін «універсальна програмна послуга» ст. 1 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» програмами телеканалів загальнонаціональної категорії, які відповідно до ліцензій здійснюють загальнонаціональне багатоканальне (цифрове) мовлення з використанням радіочастотного ресурсу.

Прийняття цього важливого законопроекту забезпечить гарантований доступ населення районів, де утворені військово-цивільні адміністрації до програм вітчизняних телерадіоорганізацій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь