A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Здійснили планове обстеження сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 13.05.2021 21:09
Кількість переглядів: 848

З метою запобігання неналежного виконання батьками або особами, що їх замінюють, батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов проживання, навчання та виховання неповнолітніх дітей, пропусків навчання дітьми, комісія у складі директора Людмили Буджерак та фахівців із соціальної роботи комунального закладу «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради,  інспектора з ювенальної превенції відділу превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, старшого лейтенанта поліції Альбіни Корінної, начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Городищенської міської ради Оксани Кравченко, старостів Дирдинського та Валявського старостинських округів виконавчого комітету Городищенської міської ради Миколи Петренка та Олександра Гайдая здійснили планове обстеження сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, осіб, які потребують сторонньої допомоги, опікунської сім’ї, в якій діти без поважних причин не відвідують навчальний заклад та складено оцінку потреб.

Фото без опису
За результатами обстеження надані консультації та роз'яснення, проведені профілактичні бесіди щодо відповідального ставлення до навчання, дотримання належних санітарно - гігієнічних умов проживання, ведення здорового способу життя членами родин, запобігання домашньому насильству, жорстокого поводження з дітьми, використовування засобів індивідуального захисту під час карантинних заходів. Запропоновано гуманітарну допомогу одягом та взуттям. Допомогли у визначенні основних проблем і шляхів їх розв'язання, захисті прав, інтересів та належного стану здоров'я дітей у сім'ях, дітям вручені канцтовари. Особу похилого віку, яка потребує сторонньої допомоги,  влаштовано до відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання комунального закладу «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради.    
Якщо у Вас виникли певні труднощі, запитання або ж потребуєте допомоги у вирішенні проблемної ситуації, або Ви бачите, що в якійсь родині неналежним чином виконують батьківські обов’язки, порушують права дитини, кошти, які отримують батьки на дітей, використовують не за призначенням; проживають підлітки, які схильні до вчинення правопорушення, просимо повідомляти комунальний заклад «Городищенськии? центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради за тел..2-27-89, або звертатися за адресою: вул. Г. Чорнобиля, 19, м. Городище.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь