Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

День пам’яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 10:24
Кількість переглядів: 795

З метою належного вшанування в Україні пам'яті жертв техногенної катастрофи та учасників ліквідації наслідків аварії на Фото без описуЧорнобильській АЕС Президентом України 9 грудня 2020 року видано Указ №556 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи». З огляду на зміст цього акта Глави держави Городищенською територіальною громадою з нагоди належного вшанування пам'яті жертв Чорнобильської трагедії та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди відзначення 35-х роковин Чорнобильської катастрофи 26 квітня о 10.00 год. відбудеться мітинг «Вшануємо Героїв Чорнобиля» біля пам’ятного знаку ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.
Згадана вище церемонія та заплановані заходи будуть проведені із суворим дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних заходів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь