A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 6 СЕСІЇ ГОРОДИЩЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.04.2021 16:40
Кількість переглядів: 780

  8 квітня  відбулося засідання шостої чергової сесії Городищенської міської ради восьмого скликання під головуванням секретаря ради Павла ГОЛУБА.Фото без опису

       Відповідно до прийнятого порядку денного, депутати розглянули 83  питання.  Затвердили програми, які є вкрай важливими для громади та її жителів, а саме:

  • Програма забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території Городищенської міської ради на 2021 – 2025 роки
  • Програма рятування людей, запобігання їх загибелі на водних об’єктах Городищенської територіальної  громади на 2021 2025 роки.

        Важливим питанням, яке вимагало детального обговорення, було внесення змін до бюджету Городищенської міської територіальної громади. Фото без описуЗокрема, депутатами було  прийнято рішення про виділення коштів  на такі потреби громади:

  • 640 тис.грн на програму розвитку та підтримки КНП «Городищенське медичне об’єднання»

в  частині безкоштовного лікування хворих на  COVID-19, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

  • 167,1 тис.грн на забезпечення пільгових категорій населення лікарськими засобами, технічними та іншими засобами, з них 90 тис.грн – на лікувальне харчування для хворої дитини на фенилкетанурію)
  • 350 тис.грн на підтримку спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-оздоровчу діяльність на території громади.
  • 50 тис.грн. на Програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2021-2025 роки.

       Крім того, в ході засідання розглянули  майнові та земельні питання.

       Наприкінці засідання депутатами було прийнято рішення про звернення  до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Бюджетного кодексу України та на законодавчому рівні зобов’язати місцеві ради об’єднаних територіальних громад, на території яких немає лікарні вторинної ланки медицини, визначитися, в утриманні якої саме лікарні вторинної ланки медицини  вони будуть брати участь, та покласти на ці місцеві ради зобов’язання брати участь у співфінансуванні відповідної лікарні пропорційно чисельності населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь