Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Шановні жителі громади! Розвиток фізичної культури і спорту та пропаганда здорового способу життя є одним із пріоритетних напрямків діяльності органів виконавчої влади громади.

Дата: 08.04.2021 16:09
Кількість переглядів: 769

 

Відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Городищенській міській раді на 2021-2025 роки в громаді здійснюється розвиток та підтримка найбільш поширених та популярних серед населення видів спорту, в тому числі й волейболу, а також фінансова підтримка громадських організацій спортивного спрямування, спортивних клубів і колективів фізичної культури громади. На даний час волейбольна команда «КамОн» м. Городище, яка представляє міську громадську волейбольну організацію ВК «Регіон», приймає участь у відкритому Чемпіонаті м. Сміли з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні!» з 27.02.2021 р. по 27.03.2021 р., де за підсумками групових та напівфінальних змагань вийшла до фіналу, завоювавши, як мінімум, срібні нагороди турніру. Фінальна гра чемпіонату відбудеться в пізніший термін, у зв’язку з тимчасовою забороною на проведення масових спортивних заходів. Фінансову підтримку команди, яка представляє Городищенську територіальну громаду, здійснює виконавчий комітет міської ради згідно затвердженого кошторису витрат, які передбачені в бюджеті громади на розвиток фізичної культури і спорту, відповідно до норм витрат на харчування учасникам масових спортивних заходів обласного та міського рівнів, які затверджені виконавчим комітетом Городищенської міської ради згідно чинного законодавства.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь