Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Відкриття інформаційно-комутативного центру

Дата: 22.03.2021 16:02
Кількість переглядів: 1031

19 березня 2021 року в Дирдинському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів (Дирдинська гімназія) Городищенської міської ради відбулося урочисте відкриття інформаційно-комутативного центру.Фото без опису

Варто зазначити, що даний захід відбувся завдяки участі колективу закладу у конкурсі мікрогрантів «Час діяти», організованому Благодійним фондом «МХП – Громаді».

Проект «Створення інформаційно-комутативного центру у Дирдинській гімназії» реалізовано за фінансової підтримки МХП та Хлистунівської територіальної громади.

Вартість самого проекту 105 тис. грн. Для реалізації якого було придбано мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, проектор, ноутбук), принтер, ламінатор, 6 веб-камер, офісна дошка, 12 комп'ютерних столів, стінка для зберігання дидактичних матеріалів.

В ході заходу гості мали змогу спостерігати за змаганням команд учнів 7-8 класів з використанням мультимедійного обладнання. Проведено гру «Брейн-ринг».

В планах Городищенської міської ради на даному етапі розвитку інформаційно-комутативний центру не зупинятись та доукомплектувати його  зручними та сучасними меблями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь