A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

До уваги жителів Городищенської громади! В період карантину вклеювання фото в паспорт здійснюється за місцем перебування

Дата: 04.03.2021 12:57
Кількість переглядів: 1188

Під час дії карантинних заходів багато громадян переймаються питанням, чи не штрафують за невклеєну фотокартку у паспорт по досягненню відповідного віку та за невчасну заміну паспорту?

Міграційна служба Городищини інформує, що під час карантину жодні штрафи не застосовуватимуться у зв'язку з несвоєчасним зверненням для оформлення ID-картки чи несвоєчасним вклеюванням фотокарток до паспорту громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку.

Слід зазначити, що термін подачі документів обраховується до дня установлення карантину та продовжується від дня припинення карантину. Отже, якщо особі виповнилося 25 чи 45 років у період дії карантину, то вона матиме змогу вклеїти фото у паспорт протягом 30 календарних днів від дати припинення карантинних заходів.

Якщо ж місячний термін для вклеювання фотокартки не сплив до дня введення карантину, то перебіг цього терміну буде продовжено з дня припинення карантину.    

У разі вклейки фотографії у паспорт громадянина України при досягненню 25-ти чи 45-річного віку, при собі необхідно мати дві фотокартки розміром 3,5х4,5 см із зображенням, яке відповідає досягнутому особою віку та паспорт громадянина України у формі книжечки.

Звертаємо увагу, що дана послуга надається БЕЗКОШТОВНО протягом 5-ти  днів з дня звернення. Для вклеювання фотографії у паспорт громадянина України у формі книжечки при досягненні 25- та 45-річного віку записуватися до електронної черги НЕ ПОТРІБНО.

Міграційна служба Городищини нагадує, під час карантинних заходів, звернутися за послугою можна у будь-який територіальний  підрозділ Міграційної служби України або у Центри надання адміністративних послуг ЗА МІСЦЕМ ЗВЕРНЕННЯ, тобто незалежно від реєстрації місця проживання.

З графіком роботи та переліком адрес територіальних підрозділів служби можна ознайомитися на сайті ДМС України.

Якщо виникли питання - звертайтеся за телефоном (047-34) 2-23-93.

З метою дотриманням протиепідемічних заходів при відвідуванні підрозділів радимо користуватися захисними масками, антисептичними засобами та дотримуватись безпечної дистанції.

 

Городищенський РС

УДМС в Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь