A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ОГОЛОШУЄТЬСЯ конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради

Дата: 24.02.2021 16:33
Кількість переглядів: 1240

Правові підстави проведення конкурсу:

         Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення міської ради від 30.09.2020 №43-4/VII «Про прийняття з спільної власності територіальних громад сіл, міста Городищенського району комунального некомерційного підприємства “Городищенське районне територіальне медичне об'єднання» Городищенської районної ради (юридичної особи), розпорядження міського голови від  02 лютого 2021 р. № 39 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради

 

         Найменування та місце знаходження підприємства:

Комунальне некомерційне підприємство «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради ( Підприємство) розташоване за адресою: вул. Гагаріна, 22, м. Городище,Черкаська область, 19502.

 

         Основні напрямки діяльності та структура підприємства визначені Статутом (Додаток 1.1).

 

         Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності закладу на 2021 рік складають 43430, 7 тис.грн.

         Умови оплати праці директора комунального некомерційного підприємства «Городищенське медичне об’єднання» Городищенської міської ради  визначаються на підставі наказу Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України від 05.10.2005 №308/519 «Про упорядкування умов праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення»: посадовий оклад 4859 грн. + доплата за наявність поліклініки + доплата за наявність кваліфікаційної категорії + надбавка за вислугу років до 30 % в залежності від медичного стажу.

 

         Для участі в конкурсі документи приймаються за адресою: площа Миру,8, м.Городище,  Черкаська область (виконавчий комітет Городищенської міської ради) з 8.00 до 16.00 год з 24.02.2021 до 09.03.2021 року включно.

 

         Номер телефону для довідок: (04734) 2 2009, 2 2569

 

         Адреса електронної пошти для довідок: mrada19500@ukr.net

 

         Перелік документів для участі в конкурсі:

  1. копія паспорта громадянина України;
  2. письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 2;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографію;
  5. копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  6. згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 3;
  7. конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;
  8. довідку МВС про відсутність судимості;
  9. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
  10. попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 4;
  11. заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 5;
  12. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

 

Вимоги до претендента для участі в конкурсі:

 

  1. Кваліфікаційні вимоги.
  • Вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я"
  • Стаж роботи на керівних посадах - не менше 5 років.

 

         2. Повинен знати.

         Конституцію України, закони, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності закладу охорони здоров'я; профіль, спеціалізацію й особливості структури закладу охорони здоров'я; податкове та екологічне законодавство; перспективи, вітчизняні і світові тенденції технологічного, технічного, економічного і соціального розвитку галузі і закладу охорони здоров'я; можливості ефективного використання виробничих потужностей, наявних технологічних процесів, їх реструктуризації або заміни; кадрові ресурси закладу охорони здоров'я; порядок розроблення і затвердження бізнес-планів, фінансових планів (у разі необхідності) та програм виробничо-господарської діяльності; ринкові методи господарювання та управління; кон'юнктуру ринку; порядок укладення і виконання господарських та фінансових договорів, галузевих тарифних угод, колективних договорів та регулювання соціально-трудових відносин; вітчизняні і зарубіжні досягнення науки та технології у відповідній галузі виробництва і досвід завоювання позицій на світових та регіональних ринках продукції; основи економіки, менеджменту, маркетингу, організацію виробництва, праці та управління; етику ділового спілкування та ведення переговорів; трудове законодавство, технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету; сучасні засоби комунікацій та зв'язку; сучасну наукову літературу та науково-практичну періодику за фахом; методику визначення потреби в лікарських засобах, медичних виробах, обладнанні; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров'я.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції для участі претендентів у конкурсі:

         Конкурсна пропозиція може  містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п'ять років), в якому передбачаються:

         - план реформування закладу протягом одного року;

         - заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків,          пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу,          підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

         - пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

         - пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних   показників діяльності закладу.

 

         Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному

вигляді.

         Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

         Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

         Додатки:

  1. Статут  комунального некомерційного підприємства «Городищенське медичне об’єднання»
  2. Заява про участь в конкурсі.
  3. Згода на обробку персональних даних.
  4. Попередження вимоги та обмеження встановлені Законом України «Про запобігання корупції»
  5. Заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів.

Рішення №1 конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Городищенське медичне об'єднання" Городищенської міської ради.

 

Протокол №1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Городищенське медичне об'єднання" Городищенської міської ради.

 

Рішення №2 конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Городищенське медичне об'єднання" Городищенської міської ради.

 

Рішення №3 конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Городищенське медичне об'єднання" Городищенської міської ради.

 

Протокол №2 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Городищенське медичне об'єднання" Городищенської міської ради.

 

Протокол №3 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства "Городищенське медичне об'єднання" Городищенської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь