A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

15 лютого щорічно в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення радянських військ з Афганістану.

Дата: 16.02.2021 08:06
Кількість переглядів: 850

15 лютого щорічно в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення радянських військ з Афганістану.

Саме цього дня в місті Городище за участю голови Городищенської районної державної адміністрації Ігоря Ладнова, секретаря міської ради Павла Голуба, заступника міського голови Андрія Оверченка, керуючого справами виконавчого комітету Оксани Сенецької, завідувача сектору культури Наталії Салій, заступника військового комісара Романа Богдана, голови районної організації ветеранів Сергія Каюкіна, голови міської організації ветеранів Миколи Панасенка, воїнів-інтернаціоналістів, представників Збройних Сил України відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Хвилиною мовчання  вшановано полеглих земляків та тих ветеранів-афганців, які пішли з життя у наш час. На знак шани учасники зібрання поклали квіти до пам’ятного знака учасникам локальних воєн.

Грошову винагороду отримали воїни-інтернаціоналісти Городищенської територіальної громади. Матір загиблого воїна-афганця, Галину Прядку, відвідали заступник міського голови Андрій Оверченко і голова районної організації ветеранів Сергій Каюкін та вручили матеріальну допомогу.

В КЗ «Городищенська публічна бібліотека ім.В.Симиренка» з метою вшанування учасників бойових дій на території інших держав організовано виставку-спогад «Афганістан мій біль, моя пекуча пам'ять».

На базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 імені С.С.Гулака-Артемовського проводяться екскурсії в музеї воїнів-інтернаціоналістів для жителів громади.

Захід було проведено з суворим дотриманням карантинних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь