A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Нагородження чемпіонів

Дата: 08.02.2021 15:06
Кількість переглядів: 677

     5 лютого в залі засідань адмінбудинку відбулось урочисте вшанування кращих майстрів шкіряного м’яча – чемпіона Городищенського району з футболу сезону 2020 року, команди ФК «Шевченків край» м. Городище. В заході взяли участь голова районної державної адміністрації Ігор Ладнов, перший заступник міського голови Олександр Біба, заступник міського голови Андрій Оверченко, які привітали учасників зібрання з успішним завершенням минулорічного футбольного сезону та наголосили на важливості занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом, як одним із засобів пропаганди здорового способу життя серед населення громади.

    Фото без опису На свято також завітав заступник виконавчого директора Федерації футболу Черкаської області Євген Цибулько, який виконав приємну місію і вручив заслужені нагороди футбольному активу. Почесні грамоти Федерації футболу Черкаської області за активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Черкащині отримали тренер ФК «Шевченків край» Віталій Грицай та футбольний арбітр Віталій Залозний. Крім цього, нагороду за ІІІ місце в обласному огляд-конкурсі на кращу постановку роботи з розвитку футболу серед районних і міських спортивних організацій і федерацій футболу вручено голові Городищенської районної федерації футболу Олександру Яремчуку. Відповідно до рішення обласної ради «Про програму розвитку футболу в Черкаській області на 2012 – 2020 роки» громада отримає також кошти в розмірі 60 тис.грн. на придбання спортивного інвентаря для занять футболом.

     І нарешті довгоочікувані нагороди отримали гравці і тренери чемпіона Городищенського району з футболу сезону 2020 року, команди ФК «Шевченків край», які були нагороджені медалями і грамотами Федерації футболу Городищенського району, а капітану команди вручено перехідний кубок, що залишиться в них навічно як в команди, яка завоювала його тричі поспіль. Крім цього, відзнакою Федерації футболу Городищенського району було відзначено мецената ФК «Шевченків край» Олександра Забожка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь