A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Нагородження чемпіонів

Дата: 08.02.2021 15:06
Кількість переглядів: 671

     5 лютого в залі засідань адмінбудинку відбулось урочисте вшанування кращих майстрів шкіряного м’яча – чемпіона Городищенського району з футболу сезону 2020 року, команди ФК «Шевченків край» м. Городище. В заході взяли участь голова районної державної адміністрації Ігор Ладнов, перший заступник міського голови Олександр Біба, заступник міського голови Андрій Оверченко, які привітали учасників зібрання з успішним завершенням минулорічного футбольного сезону та наголосили на важливості занять фізичною культурою і спортом, зокрема футболом, як одним із засобів пропаганди здорового способу життя серед населення громади.

     На свято також завітав заступник виконавчого директора Федерації футболу Черкаської області Євген Цибулько, який виконав приємну місію і вручив заслужені нагороди футбольному активу. Почесні грамоти Федерації футболу Черкаської області за активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Черкащині отримали тренер ФК «Шевченків край» Віталій Грицай та футбольний арбітр Віталій Залозний. Крім цього, нагороду за ІІІ місце в обласному огляд-конкурсі на кращу постановку роботи з розвитку футболу серед районних і міських спортивних організацій і федерацій футболу вручено голові Городищенської районної федерації футболу Олександру Яремчуку. Відповідно до рішення обласної ради «Про програму розвитку футболу в Черкаській області на 2012 – 2020 роки» громада отримає також кошти в розмірі 60 тис.грн. на придбання спортивного інвентаря для занять футболом.

     І нарешті довгоочікувані нагороди отримали гравці і тренери чемпіона Городищенського району з футболу сезону 2020 року, команди ФК «Шевченків край», які були нагороджені медалями і грамотами Федерації футболу Городищенського району, а капітану команди вручено перехідний кубок, що залишиться в них навічно як в команди, яка завоювала його тричі поспіль. Крім цього, відзнакою Федерації футболу Городищенського району було відзначено мецената ФК «Шевченків край» Олександра Забожка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь