A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та Хреста загиблим воїнам АТО

Дата: 22.01.2021 11:23
Кількість переглядів: 716

22 січня 1919 року відбулась історична подія, яку віками втілювали наші пращури – об’єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. Відтоді День Соборності нам нагадує про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. Таке ж завдання перед нами ставить сьогодення – об'єднатися навколо ідеалів свободи і демократії, боротися за національну гідність і дати відсіч кожному, хто на неї посягає, повернути тимчасово окуповані території до рідного дому.

З нагоди вшанування пам’яті видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у XX столітті, загиблих учасників Революції Гідності о 9-й годині відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та Хреста загиблим воїнам АТО на якому були присутні голова Городищенської об’єднаної територіальної громади Володимир Мирошник, голова Городищенської районної державної адміністрації Ігор Ладнов, заступник Андрій Оверченко, керуючий справами виконавчого комітету Оксана Сенецька, військовий комісар Роман Скрипник. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у XX столітті, загиблих учасників Революції Гідності. Захід було проведено з дотриманням карантинних вимог.

До Дня Соборності України на адміністративних будівлях закладів, установ та організацій громади встановлено Державний прапор України.

Враховуючи карантинні заходи, у закладах освіти району проведено онлайн-заходи, присвячені Дню Соборності України: «Уроки Соборності», челендж «Живий ланцюжок Соборності», віртуальні екскурсії «Соборність – українська реальність», виставки малюнків «Соборна Україна – від ідеї до життя», перегляд документального фільму «Злука». В бібліотечних закладах проведено онлайн-екскурс «Єдина і Соборна наша Україна», години державності.

На офіційній інтернет-сторінці Городищенського міського Палацу культури ім.С.С.Гулака-Артемовського в мережі Фейсбук демонструються  відео-вітання від творчих колективів та солістів міського Палацу культури, центрів культури і дозвілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь