A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради

Акція "Серце до серця" ("Допомога поруч")

За ініціативи учнівського самоврядування Городищенського закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів №2 "ТЕМП" у співпраці з КЗ "Городищенським центром надання  соціальних послуг " Городищенської міської ради,  в рамках акції "Серце до серця" ("Допомога поруч") вихованцями  закладу було зібрано кошти для придбання продуктових наборів  одиноким людям похилого віку. 19 березня  діти, разом з директором КЗ «Городищенського центру надання соціальних послуг» Городищенської міської ради Людмилою Буджерак, завітали до бабусь та вручили їм гостинці. Старенькі зі сьозами на очах зустріли наших вихованців та щиро подякували їм за відверту доброту дитячих сердець.

08:43:49 22.03.2021

Проведено засідання круглого столу на тему «Соціальний захист пенсіонерів в Україні»

18 березня 2021 року на базі комунального закладу «Городищенського центру надання соціальних послуг» Городищенської міської ради проведено засідання круглого  столу на тему «Соціальний захист пенсіонерів в Україні» за участю директора КЗ «Городищенського центру надання соціальних послуг» Городищенської міської ради Людмили Буджерак, спеціалістів КЗ «Городищенського центру надання соціальних послуг» Городищенської міської ради та головного спеціаліста Городищенського БПД Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Миколи Барабаша.

15:47:09 19.03.2021

Інформація про діяльність КЗ "Обласниий соціальниий гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування"

У зв'язку із децентралізацією і створенням Центрів надання соціальних послуг,  КЗ  «Городищенськиий центр надання соціальних послуг» Городищенськоії міської ради  надає інформацію про діяльність КЗ "Обласниий соціальниий гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" Черкаськоії обласної ради, що з 2013 року функціонує у м. Сміла, де можуть безкоштовно тимчасово проживати діти-сироти та особи з їх числа, віком  від  15 до 23 років,  за умови відсутності житла або якщо житло є непридатним для проживання.

11:19:27 18.03.2021

Здійснено обстеження умов проживання та складено оцінку потреб сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

З метою запобігання неналежного виконання батьківських обов’язків, комісією у складі директора КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Людмили Буджерак, інспектора з ювенальної превенції відділу превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, лейтенанта поліції Альбіни Корінної, завідувачки відділення соціальної роботи Тетяни Бакшук, фахівців із соціальної роботи КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» здійснено обстеження умов проживання та складено оцінку потреб сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. За результатами обстеження проведені профілактичні бесіди щодо ведення здорового способу життя членами родини, раціонального використання одноразової допомоги при народженні дитини,  запобігання домашньому насильству, жорстокого поводження з дітьми, дотримання належних санітарно - гігієнічних умов проживання, використовування засобів індивідуального захисту. Батькам надані роз'яснення щодо їх обов'язків, вказано на недоліки. Якщо у Вас виникли певні труднощі, запитання або ж потребуєте допомоги у вирішенні проблемної ситуації, або Ви бачите, що в якісь родині неналежним чином виконують батьківські обов’язки, порушують права дитини, кошти, які отримують батьки на дітей, використовують не за призначенням; проживають підлітки, які схильні до вчинення правопорушення, просимо повідомляти комунальний заклад «Городищенськии? центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради за тел..2-27-89, або звертатися за адресою: вул. Г. Чорнобиля, 19, м. Городище.

13:12:32 17.03.2021

Онлайн - семінар "Абетка для батьків. Прив'язаність."

15.03.2021 онлайн - семінар "Абетка для батьків. Прив'язаність."  для фахівців із соціальної роботи Центрів надання соціальних послуг Черкаської області, який провела тренер Людмила Пона, начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи та підвищення професійних компетенцій працівників надавачів соціальних послуг Черкаського обласного центру соціальних служб. Розглядали вікові кризи дітей, які поради рекомендувати батькам, що робити дорослим щоб підтримати дитину та формувати прив'язаність до неї.   Розглядали приклади, ділилися досвідом, отримували знання, які допомагають якісно працювати. Велика подяка за змістовність та допомогу у роботі.

15:22:45 15.03.2021

16 ВСЕУКРАЇНСЬКА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ»

По всіх регіонах України у період з 1 квітня по 30 вересня 2021 року проходитиме 16  Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом  «Здорові немовлята!» з метою закупівлі неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень. Під час проведення акції забезпечується інформаційна підтримка шляхом співпраці із засобами масової інформації. Всеукраїнський благодійний фонд  «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети.  Протягом 2006 - 2019 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації , бізнес структур було зібрано 41192282,65 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України. На центри  надання соціальних послуг  Черкаського регіону покладено завдання взяти участь у проведенні вищезазначеної акції із залученням волонтерів. Волонтер збирає кошти в одноразові опломбовані скриньки. Ми дякуємо всім небайдужим, хто в такий нелегкий час протягує руку допомоги. За додатковою інформацією звертайтеся до  КЗ «Городищенського центру надання соціальних послуг» Городищенської  міської ради  за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 19, м. Городище, Черкаська область, тел.: (04734) 2-27-89. E-mail: gorcnsp19@ukr.net.

15:19:57 12.03.2021

Рейд по сім’ях , які перебувають в складних життєвих обставинах.

З метою запобігання неналежного виконання батьківських обов’язків, комісія у складі директора КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Людмили Буджерак, інспектора з ювенальної превенції відділу превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, лейтенанта поліції Альбіни Корінної, депутата Городищенської міської ради Віталія Гейко, фахівцями із соціальної роботи здійснено обстеження умов проживання та складено оцінку потреб сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

11:31:22 12.03.2021

Відвідали відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання/перебування с. Валява КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради

У зв’язку з  розповсюдженням на території України коронавірусу COVID-19, з метою вивчення стану забезпечення прав людини та заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 міський голова Володимир Мирошник, заступник міського голови Андрій Оверченко, депутат міської ради Віталій Гейко та директор КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради Людмила Буджерак відвідали відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання/перебування с. Валява КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради, ознайомилися з потребами відділення та проживаючих,  вивчили проблемні питання та обговорили їх вирішення. Володимир Мирошник зазначив, що відділення створює багато способів взаємодії людей, рекомендував продовжити вживати заходи щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції та попередження захворювання на COVID-19 у відділенні, дотримуватися правил протикарантинних заходів.  На період карантину відвідування мешканців відділення заборонено. Персонал забезпечений засобами індивідуального захисту.

19:59:37 11.03.2021

КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» відвідали навчальні заклади Городищенської міської територіальної громади

З метою попередження дитячого суїциду та запобігання розповсюдження  небезпечної гри «Собачий кайф» серед учнівської молоді директор КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради Людмила Буджерак спільно з інспектором з ювенальної превенції відділу поліції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, лейтенантом поліції Альбіною Корінною відвідали навчальні заклади Городищенської міської територіальної громади, провели профілактичні бесіди щодо відповідального ставлення до навчання, попередження булінгу, конфліктів у молодіжному середовищі, вживання алкогольних напоїв та наркотичних засобів, які негативно впливають на організм людини, різних видів домашнього насилля, правил поведінки в громадських місцях, дотримання належних санітарно - гігієнічних умов проживання, використовування засобів індивідуального захисту. Якщо у Вас виникли певні труднощі, запитання або ж потребуєте допомоги у вирішенні проблемної ситуації, або Ви бачите, що в якісь родині неналежним чином виконують батьківські обов’язки, порушують права дитини, кошти, які отримують батьки на дітей, використовують не за призначенням; проживають підлітки, які схильні до вчинення правопорушення, просимо повідомляти комунальний заклад «Городищенськии? центр надання соціальних послуг» Городищенської міської ради за тел..2-27-89, або звертатися за адресою: вул. Г. Чорнобиля, 19, м. Городище.

19:53:04 11.03.2021

Фахівцями із соціальної роботи здійснено обстеження умов проживання та складено оцінку потреб сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

З метою запобігання ухиляння батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх  дітей, пропусків навчання дітьми, комісія у складі директора КЗ «Городищенський центр надання соціальних послуг» Людмили Буджерак, інспектора з ювенальної превенції відділу превенції Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, лейтенанта поліції Альбіни Корінної, депутата Городищенської міської ради Віталія Гейко, старости Орловецького старостинського округу виконавчого комітету Городищенської міської ради Миколи Смирнова, фахівцями із соціальної роботи здійснено обстеження умов проживання та складено оцінку потреб сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

10:34:14 24.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь