A A A K K K
для людей із порушенням зору
Городищенська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Городищенська районна філія Черкаського обласного Центру зайнятості

#питання_відповідь

Наші клієнти часто запитують: «Що таке підходяща робота для безробітного»?

10:04:19 01.11.2021

До уваги пошукачів роботи та зацікавлених осіб!

Aptiv — глобальна технологічна компанія, яка формує майбутнє мобільності, маючи понад 180 000 спеціалістів у 44 країнах світу. Ми є лідером ринку у проєктуванні, розробці та впровадженні рішень щодо розвитку автомобільної індустрії у світі. В Aptiv ми не просто уявляємо собі світ, який є безпечнішим, розумнішим та екологічнішим, ми робимо це реальністю сьогодні і встановлюємо стандарти на завтра. Стань частиною нашої команди.

11:20:22 28.09.2021

Увага! Всеукраїнський благодійний онлайн-форум для управлінців середньої та вищої ланок підприємств та організацій Intellectual Online Ironman - «Управлінські рішення в сучасних умовах»

        З метою посилення економічного розвитку керівників підприємств та організацій України, а також формування ефективної моделі працевлаштування інвалідів, Громадськими організаціями Rotary Club Lviv Innovational та «Всеукраїнською Асоціацією Керівників Бізнесу» ініційовано проведення Національного Благодійного онлайн форуму Intellectual Online Ironman - «Управлінські рішення в сучасних умовах», в якому можуть бути учасниками і підприємці Черкащини.

13:42:59 02.09.2021

Вибір професії

Щороку перед старшокласниками постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

16:56:57 16.08.2021

Оголошення Соціальна програма «Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю. Копірайтинг — професія для успішного майбутнього».

Пропонуємо вашій увазі соціальну програму «Дистанційний онлайн-курс для осіб з інвалідністю. Копірайтинг — професія для успішного майбутнього».

16:54:46 16.08.2021

Служба зайнятості відновила онлайн-профорієнтацію за допомогою спеціального сервісу веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Система профорієнтаційного діагностування загальнодоступна. Всі охочі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно в онлайн форматі без відвідування служби зайнятості, якщо існує потреба у:

13:40:11 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь